Opleiding Menu’s

Menu’s pop-up restaurant

Hieronder staan de menu’s van ons pop-up restaurant ter vervanging van de diners tijdens de koksopleiding. De opzet van de diner is ongeveer hetzelfde als tijdens de koksopleiding.

Dus in het kort:

  • Start diner 18.30 uur (locatie kookschool Zandspeur 9)
  • We serveren in 1 groep aan 1 lange tafel
  • Er moeten minimaal 8 gasten zijn om het door te laten gaan en maximaal 12 gasten (corona afstand)
  • Reserveringen gaan op volgorde van binnenkomst
  • Aanpassingen aan het menu zijn niet mogelijk, diëten of allergieën wel als het van te voren wordt aangegeven
  • De prijs van het menu is € 29,50 p.p. (exclusief drank)
  • Mochten er marktomstandigheden zijn die het noodzakelijk maken het menu aan te passen dan doen we dat

Woensdag 25 januari

Salade met huisgerookte eendenborst met blokjes zwezerik
#
Licht gebonden soep van Pommodori tomaten
#
Gebakken heilbot met kerrie- garnalensaus
Courgette en risotto
#
Vruchtenbavarois met amandeltuille