Opleiding Menu’s

Week
nr. 
Dinsdag en WoensdagDonderdag      
2Waldorfsalade met croutons
Kip gepaneerd met cornflakes
Gaufrette aardappel
Bloemkool met bechamel
Fruittaartje
Timbale van eendenlever met wijngelei en eenden maagjes
Gebardeerde fazant met jus
Paddenstoel aardappel
Zuurkool met ganzenvet
Ananastaartje met ananas sorbet
3Aardappelsoep met soepstengels
Sucadelap
Dauphine aardappel
Snijbonen
Appelbeignets
Aardappelsalade met langoustines
Gebraisseerde kalfswangen
Dauphine aardappel amandel
Gevulde groene kool
Risoleé met bosbessencompôte
4Nicoise salade
Picata van varkensvlees met basilicumsaus
Chateau aardappel,pak soi
Wittekool salade
Petit four met crème
Risotto met inktvisinkt en gamba’s
Hazenrug gepikeerd
Basilicumsaus
Aardappel brioche
Gestoofde peer  en witte koolsalade
Lopend chocolade taartje
6Heldere bouillon met
Slibtong a la meuniëre
Spinazie
Gratin dauphinois aardappel
Gemengde salade
Crème karamel
Heldere bouillon
Zeebaars / paling a la meuniere
Gratin dauphinois aardappel
Groentetaart (blindbakken)
Gepocheerd schuim met vanille saus
7Russische salade
Gesmoorde konijn / olijf
Aardappelpuree
Chinesekool met kerrie
Chocolade bavarois
Carpacio van zeeduivel met citroen
Konijnenrugfilet gevuld
Groene tagliatelle
Provencaalse tomaat
Chocolade bavarois wit en bruin met sinaasappel
8Groentebouillon met kipquenelle
Coq au vin
Stro aardappel
Ratatouille
Tropisch fruit met sabayon
Soufflé van vis
Gevulde kalfsonderrib
Gepofte aardappel
Ratatouille
Tropisch fruit met koude sabayon en tuille
10Gevogelte salade met fleurons
Gebakken bief tartaar
Choronsaus
Getourneerde aardappel
Doperwten au beurre
Appelflap met vanille-saus
Tartaar van tonijn
Lamsworstjes met truffel
Hollandaisesaus
Polenta en paprika coulis
Tomatensalade
Geitenkaas taartje

3 gangen menu voor € 13.50 p.p. exclusief drank. Op dinsdag en woensdag avond voor € 11,– p.p. excl. drank
Maximaal 12 gasten, aanvang 19.00 uur