Opleiding Menu’s

Week
nr. 
Dinsdag en WoensdagDonderdag      
41Huzarensalade
Varkens medaillons met Jägersaus
Carré aardappel
Gegratineerde witlof
Sinaasappelbavarois
Rode bieten salade met haring
Varkenshaas medaillons diable
Jägersaus
Carré aardappel
Gevulde courgettebloemen
Tarte tatin
42Champignonsoep
Wiener schnitzel
Knolselderij pakketje met friet
Appelcompote
Gepocheerde peer met amandelen en Karnemelk ijs
Timbaal van zeefruit
Tamme eendenborst met groene linzen en bordelaisesaus
Maïskoekjes
Rabarber / appelcompote
Kersen clafoutis
44Italiaanse salade met domino
Gegrilde kipfilet met portsaus
Pilav rijst
Gevulde courgette
Sorbet ijstaartje met room
Ham chaud froid
Gegrilde parelhoenderfilet +gevulde poot
Bearnaisesaus
Wilde rijst
Gevulde courgette
Roqueforttaartje met peer en gember
45Vlees kroket
Gepocheerde vis met wittewijn saus
Peterselie aardappel (tourneren)
Geglaceerde wortelen
Karamel  pudding
Paté en croute met monegaskische uien
Gepocheerde forel en papillot
Witte-wijnsaus     VOL
Peterselie aardappel
Aubergine taartje
Sorbetijs met schuim en coulis
46Kippenbouillon met vermicelli
Gebakken kogelbiefstuk met kruidenboter
Gebakken kriel
Gekookte bonen
Soesjes met vanille-ijs choc.
Lamstongetjes met madeirasaus
Varkens bereidingen o.a.
champignon hoedje
Aardappelpuré met olijfolie
Broccoli met botarga
Soesjes met koffie-chocolademousse
47Grapefruit cocktail
Kotelet bonne femme
Knolselderij salade
Flensjes met vanille-ijs
Galantine van kip
Lamshaasjes met gnocchi
Gevulde Pak soi
Knolselderij salade
Tamme kastanje mousse met rum
48Tomatensoep
Kippenbout poëleren
Aardappel kroketjes
Gebraisseerde andijvie
Rijstpudding met rode vruchten
Courgettesoep
Piepkuiken poêleren
Hollandaisesaus
Aardappel kroketjes
Kardoen met kaas
Terrine van Kernheim en hütenkäse

3 gangen menu voor € 13.50 p.p exclusief drank.
Maximaal 12 gasten, aanvang 19.00 uur