Opleiding Menu’s

 

Week
nr. 
Dinsdag en VrijdagWoensdag en Donderdag
   12vrijdag vol
Gebonden mosselsoep
Eendenborst met knoflook rode-wijnsaus
Aard. stampot / roerbak groenten
Griesmeelpudding
woensdag vol
Mousse van gevogeltelever rijstpapier
Gev. tongfilets gedr. tomaten/olijven
Roseval aard./ roerbak groenten
Soufflé van peer
  13vrijdag vol
Vissoep   
Gepoëleerde lamsbout met jus
Aard. taart / gest. prei
Chocolade mouse
beide dagen vol
Vissoep   
Zijlende in bladerdeeg duxelles
Aard. taart / gr. asperges
2 smaken chocolade mousse
  15Beide dagen vol
Ossenstaartbouillon
Gegrilde entrecote kruidenboter
Pont neuf aardappel, broccoli
Creme brule
Woensdag vol donderdag nog 2 pl
Mousse van ger. paling
Gev. kwartel met jus  
Get. aard. / artisjok
Crème brulé pistache
  16Vrijdag nog 4 plaatsen
Kalfsragout met pasteibakje
Gest. zalm dille saus
Olijf aard./ venkel  
Chipolata bavarois
Woensdag vol donderdag nog 4 pl
Zwezerik/ aard. salade met ger. duif
Saté van zeeduivel en prei
Saffraanrijst / postelein
Boerenjongensmousse
  17dinsdag vol, vrij wordt 25 mei
Champignon  Dordongne knoflooksaus
Kalfslever met spek en ui
Rösti aard./ rabarber compote
Kaneel parfait
woensdag en donderdag vol
Terrine van gerookte eendenborst
Vis palet
Rijst noedels / gegr. snijbiet
Kaneelparfait soufflé
   20Gepocheerde eieren
Gev. parelhoenderfilet
Parijse aard./ asperges
Aardbeientaartje
beide dagen vol
Koud ger. zalm /gepocheerde kwartelei
Gevulde parelhoen
aardappel pannekoekjes / asperges
aardbeien op 3 manieren bereidt

3 gangen menu voor € 12.50 p.p exclusief drank.
Maximaal 12 gasten, aanvang 19.00 uur