Opleiding Menu’s
datum | Woensdag | |
Datums waar wel les is maar niet vermeld zijn vol | ||
Het is mogelijk om op een lijst te komen staan, je wordt dan gebeld als er annuleringen zijn. Mail dan je naam en telefoonnr. | ||
23 maart | Mousse van gevogeltelever Gev. tongfilets tomaat/olijvensaus Roseval uit de oven / roerbakgroente Soufflé van peer | vol |
13 april | Zwezerik / aard.salade ger. duif Saté van zeeduivel en prei Saffraanrijst / postelein Boerenjongensmousse | vol |
11 mei | Terrine ger. eendenborst Vispalet Rijst noedels / gegr. snijbiet Kaneelparfait | vol |
18 mei | koud Ger. zalm gep. kwartelei Gev. parelhoen Aard. pannekoekjes / Asperges 3 bereidingen van aardbei | vol |
3 gangen menu voor € 13.50 p.p. exclusief drank.
Maximaal 10 gasten, aanvang 18.00 uur.
Woensdagen die er niet tussen staan zijn vol of vakantie.