Opleiding Menu’s

datumWoensdag    
1 decemberCourgettesoep
Piepkuiken met hollandaisesaus
Aard.kroketjes/kardoen met kaas
Terrine  van Kernheim en hüttekäse
nog 4 plaatsen
december Vol
12 januariTimbale van eendenlever met wijngelei en eenden maagjes
Geb. fazant met jus
Paddenstoel aard./ zuurkool met ganzenvet
Ananastaartje met sorbetijs
nog 2 plaatsen
19 januariAardappelsalade met langoustines
gebr. kalfswangen|
Dauphine aard./gev. groente kool
Risoleé met bosbessencompôte
nog 6 plaatsen
2 februariRisotto met gamba’s
Hazenrug met basilicumsaus
Aard. brioche/ gest. peer en witte koolsalade
Lopend chocolade taartje
Vol
9 februariHeldere bouillon
Zeebaars of paling a la meuniere
Gratin dauphois aard./ Groentetaartje
Gepocheerd schuim met vanille saus
nog 4 plaatsen
16 februariCarpacio van zeeduivel met citroen
Konijnenrugfilet gevuld
Groene tagliatelle / Provencaalse tomaat
Chocolade bavarois met sinaasappel
nog 6 plaatsen

3 gangen menu voor € 13.50 p.p. exclusief drank.
Maximaal 10 gasten, aanvang  17.45 uur