Opleiding Menu’s

 

Week
nr. 
Dinsdag en VrijdagWoensdag         
47Grapefruit cocktail
Kotelet bonne femme
Knolselderij salade
Flensjes met vanille-ijs
Gelantine van kip  VOL
Lamshaasjes met gnocchi
Gev. paksoi / knolselderij salade
Tamme kastanje mousse met rum
   48Tomatensoep
Kippenbout
Aard. kroketjes / geb. andijvie
Rijstpudding met rode vruchten
Courgettesoep
Piepkuiken hollandisesaus
Aard. kroketjes / kardoen met kaas
Terrine van Kernheim en hütenkäse
  49Tomatenbouillon met concassé
Gegrilde tonijn met kerriesaus
Tagliatelle
Bleekselderij
Fruitsalade met sorbetijs
Raviolies met spinazie en roquefortsaus
Gekonfijte tamme eendenbout
Tagliatelle
Groentestrudel
Perentaartje met frangipane
  50Garnalen salade
Cordonbleu
Duchesse aardappel
Spruiten met spek
Kaneel bavarois
Kreeften cocktail + saus
Gevulde lamsschouder
Rozemarijnjus
Spätzle met spek
Witlof tarte tatin
Baba rum
  2Waldorfsalade met croutons
Kip gepaneerd met cornflakes
Gaufrette aardappel
Bloemkool met bechamel
Fruittaartje
Timbale van eendenlever met wijngelei en eenden maagjes
Gebardeerde fazant met jus
Paddenstoel aardappel
Zuurkool met ganzenvet
Ananastaartje met ananas sorbet
  3Aardappelsoep met soepstengels
Sucadelap
Dauphine aardappel
Snijbonen
Appelbeignet
Aardappelsalade met langoustines
Gebraisseerde kalfswangen
Dauphine aardappel amandel
Gevulde groene kool
Risoleé met bosbessencompôte
  4Nicoise salade
Picata van varkensvlees met basilicumsaus
Chateau aardappel,pak soi
Wittekool salade
Petit four met crème
Risotto met inktvisinkt en gamba’s
Hazenrug gepikeerd
Basilicumsaus
Aardappel brioche
Gestoofde peer  en witte koolsalade
Lopend chocolade taartje

3 gangen menu voor € 13.50 p.p exclusief drank.
Maximaal 12 gasten, aanvang 19.00 uur