Opleiding Menu’s

Week
nr. 
Dinsdag en VrijdagWoensdag         
  8Groentebouillon met kipquenelle
Coq au vin
Stro aardappel
Ratatouille
Tropisch fruit met sabayon
VOL
  10Gevogelte salade met fleurons
Gebakken bief tartaar
Choronsaus
Getourneerde aardappel
Doperwten au beurre
Appelflap met vanille-saus
VOL
  11Tagliatelle met zeefruit en cocktail saus
Kalkoenrol  Hollandaise saus
Polenta
Tomatensalade
Vanille parfait
VOL
  12Gebonden mosselsoep
Eendenborst met knoflook
Rode-wijn rozemarijnsaus
Aardappel stamppotje
Roerbakgroenten
Griesmeelpudding
VOL
  14Vissoep
Gepoëleerde lamsbout
Jus
Aardappeltaart
Gestoofde prei
Chocolade mousse
VOL
  15Ossenstaart bouillon
Gegrilde friander entrecote kruidenboter
Gebakken champignon
Pont neuf aardappel   VRIJDAG VOL
Broccoli met amandelen
Crème brulé
VOL
  16Kalfsragout met pasteibakje
Gestoomde zalm
Dille saus
Olijf aardappel
Venkel
Chipolata bavarois
Mousse van gevogeltelever + rijstpapier
Gevulde tongfilets
Gedroogde tomaat / olijvensaus
Roseval uit de oven   nog 4 plaatsen
Roerbakgroenten
Soufflé van peer

3 gangen menu voor € 13.50 p.p exclusief drank.
Maximaal 12 gasten, aanvang 19.00 uur