Opleiding Menu’s

Week
nr. 
Dinsdag     
41Huzarensalade

Varkensmedaillon met jägersaus

Carré aard./ gegr. witlof

Sinaasappelbavarois

42Champignonsoep

Wiener schnitzel

Knolselderij pakketje met friet

Appelcompote

Gep. peer met karnemelk ijs

44Italiaanse salade

Gegr. kipfilet met portsaus

Pilav rijst / gev. courgette

Sorbetijstaartje

45Vleeskroket

Gep. vis met witte wijnsaus

Peterselie aard./ gegl. wortelen

Karamel pudding

46Kippenbouillon met vermicelli

Geb. kogelbiefstuk met kruidenboter

Geb. kriel / gek. bonen

Soesjes met vanille ijs

47Grapfruit cocktail

Kotelet bonne femme

Knolselderij salade

Flensjes met vanille ijs

48Tomatensoep

Kippenbout

aard. kroketjes/ geb. andijvie

Rijstpudding met rode vruchten

3 gangen menu voor € 12.50 p.p. exclusief drank.
Maximaal 10 gasten, aanvang 19.00 uur