Opleiding Menu’s

 

Week
nr. 
Dinsdag en VrijdagWoensdag         
41Huzarensalade
Varkensmedaillon met jägersaus
Carré aard. / gegr. witlof
Sinaasappelbavarois
Rode Bietensalade met haring
Varkenshaas medaillons jägersaus
Carré aard. / gev. courgettebloem
Tarte tatin
   42Champignonsoep  VRIJ VOL
Wiener Schnitzel
Knolselderij / Friet / appelcompote
Karnemelk ijs
Timbaal van zeefruit
Tamme eendenborst bordelaise saus
Linzen / Maiskoekjes/ compote
Kersen clafoutis
  44Italiaanse salade
Gegr. kipfilet met portsaus
Pilav rijst / gev. courgette
Sorbet ijstaartje
Ham chaud froid    VOL
Gegr. parelhoenderfilet + poot
Wilde rijst / gev. courgette
Roquforttaartje met peer en gember
  45Vlees kroket
Gepoch. vis met witte wijn saus
Peterselie aard. / gegl. worstelen
Karamel pudding
Paté en croute Monegaskische uien
Gep. forel en papillot w wijnsaus
Peterselie aard. / aubergine taartje
Sorbetijs met schuim  VOL
  46Kippenbouillon
Geb. kogelbiefstuk met kruidenboter
Geb. kriel / gek. bonen
Soesjes met vanille-ijs
Lamstongetjes met madeirasaus
Varkens bereidingen o.a.
Aard. puré met olijfolie / broccoli
Soesjes met koffie-chocolade mousse  VOL
  47Grapefruit cocktail
Kotelet bonne femme
Knolselderij salade
Flensjes met vanille-ijs
Gelantine van kip  VOL
Lamshaasjes met gnocchi
Gev. paksoi / knolselderij salade
Tamme kastanje mousse met rum
  48Tomatensoep
Kippenbout
Aard. kroketjes / geb. andijvie
Rijstpudding met rode vruchten
Courgettesoep
Piepkuiken hollandisesaus
Aard. kroketjes / kardoen met kaas
Terrine van Kernheim en hütenkäse

3 gangen menu voor € 13.50 p.p exclusief drank.
Maximaal 12 gasten, aanvang 19.00 uur