Opleiding Menu’s

Week
nr. 
Dinsdag en VrijdagWoensdag         
  14Vissoep
Gepoëleerde lamsbout
Jus
Aardappeltaart
Gestoofde prei
Chocolade mousse    VRIJDAG Vol
VOL
  15Ossenstaart bouillon
Gegrilde friander entrecote kruidenboter
Gebakken champignon
Pont neuf aardappel
Broccoli met amandelen
Crème brulé   DINSDAG Vol  vrijdag nog 4 plaatsen
VOL
  16Kalfsragout met pasteibakje
Gestoomde zalm
Dille saus
Olijf aardappel
Venkel
Chipolata bavarois
VOL
  19Champignon Dordogne knoflooksaus
Kalfslever met spek en ui
Rösti aardappel
Rabarber compote
Kaneel parfait  VOL
VOL
  20Gepocheerde eieren florentine
Gevulde parelhoenderfilet
Parijse aardappel
Asperges
Aardbeientaartje   VOL
Koud gerookte zalm met  gepocheerd kwartelei
Gevulde parelhoen (sous vide)
Aardappel pannenkoekjes
Asperges
3 bereidingen van aardbei VOL
WEEK 23 EN 24 EXAMEN BEPERKT AANTAL GASTEN

AANVANG 18.30  € 15.50 p.p. EXCL. DRANKJES

3 gangen menu voor € 13.50 p.p exclusief drank.
Maximaal 12 gasten, aanvang 19.00 uur