Opleiding Menu’s
Menu’s pop-up restaurant
Hieronder staan de menu’s van ons pop-up restaurant ter vervanging van de diners tijdens de koksopleiding. De opzet van de diner is ongeveer hetzelfde als tijdens de koksopleiding.
Dus in het kort:
- Start diner 18.30 uur (locatie kookschool Zandspeur 9)
- We serveren in 1 groep aan 1 lange tafel
- Er moeten minimaal 8 gasten zijn om het door te laten gaan en maximaal 12 gasten
- Reserveringen gaan op volgorde van binnenkomst
- Aanpassingen aan het menu zijn niet mogelijk, diëten of allergieën wel als het van te voren wordt aangegeven
- De prijs van het menu is € 29,50 p.p. (exclusief drank)
- Mochten er marktomstandigheden zijn die het noodzakelijk maken het menu aan te passen dan doen we dat
Woensdag
Salade met huisgerookte eendenborst met blokjes zwezerik
#
Licht gebonden soep van Pommodori tomaten
#
Gebakken heilbot met kerrie- garnalensaus
Courgette en risotto
#
Vruchtenbavarois met amandeltuille